Yin - Yang Special

Een special waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt. Deze special is een heerlijk moment om na een lange werkdag tot rust te komen.
Een les van 90  minuten die voor iedereen geschikt is

Lees meer

Looproute dinsdagavond 1 mei

Sport EFFECT verzorgt met een aantal van de, nu ondertussen 100 tellende, leden op dinsdagavond een route. Deze route is zowel hardlopend, Power Walkend als wandelend af te leggen waar je oog in oog kunt komen te staan met reeën, vele spechten, boomklevers, kikkers ed.
Wij zouden het leuk vinden als je met ons in beweging komt.

Lees meer

Leer (bewust) hardlopen

We zoeken mensen die zich willen aansluiten om in klein groepsverband begeleid willen worden om verantwoord te leren hardlopen. 
Onder begeleiding van een gediplomeerde looptrainer met een geldige trainerslicentie afgegeven door de Atletiekunie. Start na de meivakantie.
Indien gewenst kan je NU AL STARTEN in de groep sportief wandelen.

Lees meer

HAPPY Sunday 18 mrt

We vinden het leuk als je ook komt. 
De middag vindt plaats in een sfeervol Boshuis, waar je jezelf kunt onderdompelen in de wereld van mindfulness, meditatie en wandelen in het Mastbos. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd down to earth, met beide benen in de natuur.

Deze keer staat de ‘ademhaling’ centraal. Er zijn heel veel manieren waarop je kunt mediteren, maar een van de meest effectieve technieken is om je te richten op de ademhaling. 
De ademhaling bevindt zich altijd in het hier en nu. Je kunt niet in de toekomst of het verleden ademen, dus door je te richten op de adem, verplaats je je aandacht altijd naar dit moment. Het moment waar het leven zich afspeelt.

Lees meer