Ons team

Susan Fens

Susan Fens

Ik heb de passie om mensen door middel van sport met elkaar te verbinden, het is heerlijk om de individuele groei te mogen aanschouwen. 

Ik ben gediplomeerd hardlooptrainster, en instructrice Pilates vind ik het nog steeds een uitdaging om balans te creëren tussen sport, beweging, ontspanning en voeding.

Eind 2013 heb ik het initiatief genomen om naast mijn part-time functie in een Sport- en Gezondheidscentrum, mijn activiteiten als looptrainster en jarenlange werkzaamheden bij een atletiekvereniging een eigen bedrijf te starten, Sport EFFECT.

Trots ben ik dan ook dat we vele sporters aan ons hebben kunnen verbinden.

Brenda van Rij

Brenda van Rij

Toen ik 13 jaar geleden moeder werd wist ik niet wat dat voor een effect op mijn lichaam zou hebben. Om na 2 zwangerschappen weer lekker in mijn vel te komen ben ik meer gaan sporten.
Helaas merkte ik dat ik met het beoefenen van verschillende sporten niet het gewenste resultaat behaalde. Er ontbrak iets in de basis... Totdat ik Pilates ontdekte….

En nu wil ik niet meer zonder.
In mijn ogen is het de perfecte sport om in goede basisconditie te komen. Er is weinig kans op overbelasting en het hielp me om bepaalde klachten onder controle te krijgen en om ze daarna te voorkomen. Mijn enthousiasme voor de sport wil ik ook graag overbrengen aan anderen. En dus ben ik begonnen met de opleiding tot Pilates instructrice. Het EFFECT van Pilates is bewezen, souplesse en kracht zorgen ervoor dat je je fitter voelt, meer rust ervaart en zo lekkerder in je vel zit!

Frans Antonissen

Frans Antonissen

Na tientallen jaren intensief de hardloopsport beoefend en al jaren als wedstrijdtrainer lopers mogen begeleiden, vind ik het nog steeds een leuke uitdaging om looptrainingen te verzorgen en de opgedane ervaringen te delen.
Tevens ben ik gediplomeerd sportmasseur, waardoor ik een bijdrage kan leveren aan de basis voor iedere sporter: een blessurevrij lichaam, zie preventiefsportmassage.nl