• Hardlopen

Hardlopen - Power Walking

Zowel Hardlopen als Power Walking, wordt ook wel sportief wandelen genoemd, hebben een positief EFFECT op ons lichaam en is een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden, daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.

Wel is het belangrijk dat je weet wat je doet zodat je het vol kan houden zonder geblesseerd te raken.
Sport EFFECT werkt alleen met, door de Atletiek Unie, gecertificeerde looptrainers. In de groepstrainingen zal ook iedereen individueel worden uitgedaagd (of geremd) In elke training komen de elementen voor zoals; uithoudingsvermogen, kracht, coordinatie, bewegelijkheid en snelheid ed.

HARDLOPEN - POWER WALKING Groepslessen

We bieden op dit moment 6x per week groepslessen met een juiste opbouw door diverse trainingsvormen als interval, heuveltraining, circuittraining en spelvormen aan.
Kom samen in beweging met Sport EFFECT.

Eerst ervaren of deze vorm van buitensport bij jou past?

Proefles

Inschrijven


In 6 weken leren hardlopen

Wij bieden een uitdagende en verantwoorde manier om te leren hardlopen onder begeleiding van een gediplomeerde looptrainer met een geldige trainerslicentie afgegeven door de Atletiekunie. Tijdens de lessen komen de vele aspecten van het hardlopen aan bod: warming-up, looptechniek en loopscholing, cooling down, kleding, schoeisel & voeding.

Eén groepstraining per week en een begeleide huiswerktraining. Deze cursus is bedoeld om de basisconditie op te bouwen, de technieken eigen te maken en het vermijden van de belangrijkste beginnersfouten. Daarna heb je de mogelijkheid om in de reguliere hardlooptrainingen in te stromen of te kiezen voor een vervolgschema om zelfstandig door te gaan.  

We zoeken mensen die zich willen aansluiten om in klein groepsverband begeleid willen worden om verantwoord te leren hardlopen. Onder begeleiding van een gediplomeerde looptrainer met een geldige trainerslicentie afgegeven door de Atletiekunie. Indien gewenst kan je NU AL STARTEN in de groep sportief wandelen / power walking groepsles.

Opstapgroep hardlopen! Leer (bewust) hardlopen! Ook ideaal voor het opbouwen van trainingen na een blessure.

START zondag 15 september 2019

TIJD 19.30 uur

LOCATIE kruising Groenstraat, Leursebaan Liesbos te Breda

KOSTEN 75 euro

De eerste stap zetten is lastig, neem die eerste stap nu. Meld je aan! Wie neemt zich niet regelmatig voor om te gaan hardlopen, maar eindigt toch weer op de bank?

Tijdens de lessen komen de vele aspecten van het hardlopen aan bod o.a.:

 • warming-up
 • looptechniek
 • loopscholing
 • cooling down
 • kleding
 • schoeisel
 • voeding

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt een bevestiging van aanmelding dat we een plekje speciaal voor jou hebben gereserveerd.

Inschrijven


Klaar voor de start ... halve marathon

Met dit programma bereid je jezelf voor om jouw kilometers uit te bouwen. Heb je het niveau om 5 km aaneengesloten te kunnen hardlopen en wil je wat meer uitdaging? Ga deze uitdaging dan aan!

Het programma is zeer afwisselend, met een grote diversiteit aan oefeningen met als doel jezelf keer op keer te verbeteren. Op een verantwoorde en plezierige wijze bouwen we samen aan beweeglijkheid, uithoudingsvermogen, coördinatie, kracht en snelheid.

Wat je van Sport EFFECT kunt verwachten:

 • Trainingsschema, met eventuele persoonlijke aanpassing.
 • Trainingsdagboek.
 • Support, door het directe contact kunnen we snelle aanpassingen maken en blijft je niet met vragen zitten. Coaching gaat je helpen plezier in het trainen te behouden en gemotiveerd te blijven.
 • 10x per jaar gezamenlijk en gevarieerde trainingen.
 • De trainingen worden verzorgt door Frans Antonissen en Susan Fens.

Gezamenlijke trainingen zijn op de 3de zaterdag van de maand

TIJD 9.00 – 11-00 uur

LOCATIE gevarieerd in en rondom Breda

KOSTEN 275 euro per jaar voor niet leden, 125 euro per jaar voor leden van Sport EFFECT

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt een bevestiging van aanmelding dat we een plekje speciaal voor jou hebben gereserveerd.


HARDLOPEN Personal training

Je traint 1-op-1 met een trainingsprogramma dat zo is samengesteld dat je op het juiste moment de juiste dingen doet. Tijdens de intake bespreken we jouw wensen, maken we een plan en spreken we een trainingsfrequentie af. De benadering is altijd gericht op een duurzaam resultaat.

In een evaluatie zullen trainingspatronen, loopstijl en voeding geanalyseerd worden, gevolgd door specifieke training gericht op de looptechniek met individuele en doelgerichte trainingsschema’s.

We helpen je om het door jou gestelde doel te bereiken.

Contact


HARDLOPENDE Bedrijven

Wij bieden u als werkgever een passend programma voor uw personeel.

Sport EFFECT verzorgt één of meerdere looptrainingen met als aantrekkelijke bijkomstigheid dat het samen bewegen werkt als teambuilding. Wat heel leuk is, is om voor een bepaalde periode diverse trainingen af te ronden ter voorbereiding van een bepaald evenement. Dit kun je zien als een soort loopclinic met als afsluiting het evenement. Dit kan zowel voor de beginnende als voor de gevorderde lopers worden verzorgd.

Op een sportieve manier zichtbaar worden op een loopevenement interessant voor uw bedrijf? Neem contact op!

Sport EFFECT maakt het voor u mogelijk.

Contact