Slide Background

De zalfjes bevatten biologische ingrediënten zoals lokale bijenwas. De zalfjes zijn hydraterend, anti-microbieel, zacht genoeg voor elke huid, ondersteunen de genezing van de huid. 
We hebben 3 verschillende varianten

'Fensy' zalf  
Deze wonderzalf wordt veel gebruikt in de familie Fens. Het is echt een multifunctionele zalf voor alle doeleinden. Werkt goed tegen diverse huidproblemen zoals eczeem, droge huid ed. 
Ingrediënten; sheabutter, zonnebloemolie, pure bijenwas, tea tree- en lavendelolie

Wintergreen 
In Noord-Amerika kennen de Indianen wintergreen al heel lang als de ‘pijnolie’. Verwerkt in onze basiszalf kan deze olie ingezet worden voor soepele spieren en gewrichten. De Wintergreenolie bestaat bijna in zijn geheel uit één bestanddeel: methylsalicylaat. Bij massage wordt uit deze stof salicylzuur gevormd die remmend werkt op de productie van ontstekingsstoffen. 
Ingrediënten; sheabutter, zonnebloemolie, pure bijenwas, tea tree- , lavendel- en wintergreenolie.

Een zalf op maat
We willen u persoonlijk helpen door samen een gewenste zalf te creëren waarbij we rekening houden met allergieën en uw wensen. 
Ze zijn te bestellen door ons een mail te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Prijzen 
25 ml 10,00 euro  
50 ml 17,50 euro