• Yoga
  • Hardlopen
  • Pilates
  • Yoga
  • Hardlopen

Ladies Fair Prinsenbeek

Donderdag 8 juni 2017 van 19 tot 22 uur zijn alle dames welkom op de Beekse Ladies Fair – gratis toegang!
Sport EFFECT zal er voor de tweede keer aanwezig zijn en we nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Het wordt vooral een gezellige avond.

Voor het eerst zal de fair op een nieuwe locatie zijn, namelijk de Nispenhoeve, Beeksestraat 76, te Prinsenbeek. Bij binnenkomst krijgt u een gratis goodiebag (op=op). 
Tijdens de fair kan u genieten van een hapje en een drankje mede mogelijk gemaakt door de deelnemers en sponsoren!

 

Tags: Hardlopen, Yoga, Pilates

Ons aanbod

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen en Power Walking zijn een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.
In elke training komen diverse trainingsvormen aanbod gecombineerd met oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

Lesrooster

Pilates

Pilates

Pilates is voor eenieder die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, de houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. Het is een doeltreffend preventief hulpmiddel en kan als revalidatie worden gebruikt na het beëindigen van reguliere behandel methoden.

Lesrooster

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga en Meditatie zijn populair middelen om te onthaasten en beter met stress om te gaan. De houdingen die je bij deze ontspannen vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In de meditatie train je de aandachtsspier waardoor de gedachtestroom op de achtergrond komt te staan. Zo leer je het hoofd 'uit' te zetten.

Lesrooster