• Yoga
  • Hardlopen
  • Pilates
  • Yoga
  • Hardlopen

Early Bird Pilates

 Een hele vroege Pilates op de zondagochtend, een mooie start voor een nieuwe dag!
 Deze les is geschikt voor allen die samen in beweging willen komen, geheel gecontroleerde bewegingen en op ieder zijn eigen niveau uit te dagen.

 START       zondag 1 oktober
 TIJD           8.30 - 9.30 uur
 LOCATIE   De Griffioen, Schoolstraat 45 te Prinsenbeek
 KOSTEN    Sport EFFECT-leden GRATIS, niet leden  € 10,-  

Ivm Singelloop vervalt deze dag de Pilatesles 10.30 uur

Ons aanbod

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen en Power Walking zijn een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.
In elke training komen diverse trainingsvormen aanbod gecombineerd met oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

Lesrooster

Pilates

Pilates

Pilates is voor eenieder die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, de houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. Het is een doeltreffend preventief hulpmiddel en kan als revalidatie worden gebruikt na het beëindigen van reguliere behandel methoden.

Lesrooster

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga en Meditatie zijn populair middelen om te onthaasten en beter met stress om te gaan. De houdingen die je bij deze ontspannen vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In de meditatie train je de aandachtsspier waardoor de gedachtestroom op de achtergrond komt te staan. Zo leer je het hoofd 'uit' te zetten.

Lesrooster