• Yoga
  • Hardlopen
  • Pilates
  • Yoga
  • Hardlopen

Happy Sundays (2)

Ontdek de kracht van zuivere aandacht voor jezelf. 
De wereld om ons heen is verleidelijk, maar werkelijke liefde en innerlijke kracht zit in onszelf. 
De workshop HAPPY Sundays creëert een prettige sfeer en veilige omgeving om die kracht zelf te ervaren. 

De middag vindt plaats in een sfeervol boshuis, waar je jezelf kunt onderdompelen in de wereld van yoga, pilates, meditatie en mindfulness. Bijzondere ervaringen in een kleine groep met veel aandacht voor het individu. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd down to earth, met beide benen in de natuur.

WANNEER          Zondag 21 januari 
                             (en alle andere derde zondagen van de maand in 2018) 
TIJD                    13.30 – 16.30 uur 
LOCATIE             Breda Mastbos 
KOSTEN             47,- euro

De groep zal niet groot zijn, wacht daarom niet te lang met aanmelden! Meld je aan via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt een bevestiging van aanmelding dat we een plekje speciaal voor jou hebben gereserveerd.

Ons aanbod

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen en Power Walking zijn een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.
In elke training komen diverse trainingsvormen aanbod gecombineerd met oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

Lesrooster

Pilates

Pilates

Pilates is voor eenieder die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, de houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. Het is een doeltreffend preventief hulpmiddel en kan als revalidatie worden gebruikt na het beëindigen van reguliere behandel methoden.

Lesrooster

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga en Meditatie zijn populair middelen om te onthaasten en beter met stress om te gaan. De houdingen die je bij deze ontspannen vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In de meditatie train je de aandachtsspier waardoor de gedachtestroom op de achtergrond komt te staan. Zo leer je het hoofd 'uit' te zetten.

Lesrooster