• Yoga
  • Hardlopen
  • Pilates
  • Yoga
  • Hardlopen

Looproute dinsdagavond 1 mei

Sport EFFECT verzorgt met een aantal van de, nu ondertussen 100 tellende, leden op dinsdagavond een route. Deze route is zowel hardlopend, Power Walkend als wandelend af te leggen waar je oog in oog kunt komen te staan met reeën, vele spechten, boomklevers, kikkers ed.
Wij zouden het leuk vinden als je met ons in beweging komt.

De route zal je leiden naar alle mooie plekjes van het Liesbos, met al zijn krongelige paadjes. In deze route laten we dan ook de grote lanen even voor wat het is.

WANNEER            Dinsdag 1 mei 
START                   Vanaf 19.00 uur (men dient voor zonsondergang, 21:07
                              uur, de route afgelegd te hebben)
LOCATIE               Vertrek- en eindpunt bevinden zich bij de ingang van het
                              Liesbos, vanuit de kruising Groenstraat en Leurse Baan 
INSCHRIJFGELD 5 euro, hierbij inbegrepen een kopje thee en iets lekkers 

Opgave per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of tijdens de trainingen op de intekenlijst. 

 

Ons aanbod

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen en Power Walking zijn een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.
In elke training komen diverse trainingsvormen aanbod gecombineerd met oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

Lesrooster

Pilates

Pilates

Pilates is voor eenieder die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, de houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. Het is een doeltreffend preventief hulpmiddel en kan als revalidatie worden gebruikt na het beëindigen van reguliere behandel methoden.

Lesrooster

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga en Meditatie zijn populair middelen om te onthaasten en beter met stress om te gaan. De houdingen die je bij deze ontspannen vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In de meditatie train je de aandachtsspier waardoor de gedachtestroom op de achtergrond komt te staan. Zo leer je het hoofd 'uit' te zetten.

Lesrooster