• Yoga
  • Hardlopen
  • Pilates
  • Yoga
  • Hardlopen

Yin - Yang Special

Een special waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt. Deze special is een heerlijk moment om na een lange werkdag tot rust te komen.
Een les van 90  minuten die voor iedereen geschikt is

omdat je word uitgedaagd om je eigen grenzen te bewaken en niet van de ander.
Een heerlijk moment om na een lange dag tot rust te komen. Je lichaam heeft op een dag namelijk veel te verduren.  

WANNEER            Woensdag 2 mei 
TIJD                      19.30 - 21.00 uur 
LOCATIE               De Griffioen te Prinsenbeek
BIJDRAGE            10 euro leden Sport EFFECT, 15 euro niet-leden, hierbij inbegrepen thee en iets bijzonder lekkers 

Inschrijven per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of tijdens de trainingen op de intekenlijst.

Ons aanbod

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen en Power Walking zijn een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.
In elke training komen diverse trainingsvormen aanbod gecombineerd met oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

Lesrooster

Pilates

Pilates

Pilates is voor eenieder die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, de houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. Het is een doeltreffend preventief hulpmiddel en kan als revalidatie worden gebruikt na het beëindigen van reguliere behandel methoden.

Lesrooster

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga en Meditatie zijn populair middelen om te onthaasten en beter met stress om te gaan. De houdingen die je bij deze ontspannen vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In de meditatie train je de aandachtsspier waardoor de gedachtestroom op de achtergrond komt te staan. Zo leer je het hoofd 'uit' te zetten.

Lesrooster