• Yoga
  • Hardlopen
  • Pilates
  • Yoga
  • Hardlopen

Fijne zomervakantie

Je hoeft ons dit jaar tijdens de zomervakantie niet te missen.
Trouwens, zoals je misschien gemerkt hebt, zijn we video's gemaakt hebben. Soms helpt dit gewoon op dingen wat beter uit te leggen zodat je thuis tijdens de vakantie je oefeningen kan uitvoeren. Hope you like it!

Mocht je op de hoogte willen blijven van de nieuwste video's, dan kan je je gratis abonneren op ons YouTube kanaal. Je kunt dit doen door in een video onder op 'abonneren' te klikken!

PILATES

YIN Yoga

Trainingsschema naar de Singelloop 
Trainingschema voor 2x per weer afstand 5 km 
Trainingschema voor 2x per weer afstand 10 km

 Natuurlijk zijn we ontzettend dankbaar voor alle comments, likes en abonnees van ons YouTube kanaal! 
Geniet van het mooie weer en misschien al wel van je vakantie!

Namasté,

Ons aanbod

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen en Power Walking zijn een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.
In elke training komen diverse trainingsvormen aanbod gecombineerd met oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

Lesrooster

Pilates

Pilates

Pilates is voor eenieder die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, de houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. Het is een doeltreffend preventief hulpmiddel en kan als revalidatie worden gebruikt na het beëindigen van reguliere behandel methoden.

Lesrooster

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga en Meditatie zijn populair middelen om te onthaasten en beter met stress om te gaan. De houdingen die je bij deze ontspannen vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In de meditatie train je de aandachtsspier waardoor de gedachtestroom op de achtergrond komt te staan. Zo leer je het hoofd 'uit' te zetten.

Lesrooster