• Yoga
  • Hardlopen
  • Pilates
  • Yoga
  • Hardlopen

Klaar voor de start...

... een halve marathon.
Met dit programma bereid je jezelf voor om jouw kilometers uit te bouwen. 
Heb je het niveau om 5 km aaneengesloten te kunnen hardlopen en wil je wat meer uitdaging? Ga deze uitdaging dan aan!

Het programma is zeer afwisselend, met een grote diversiteit aan oefeningen met als doel jezelf  keer op keer te verbeteren. Op een verantwoorde en plezierige wijze bouwen we samen aan beweeglijkheid, uithoudingsvermogen, coördinatie, kracht en snelheid.

Wat je van Sport EFFECT kunt verwachten:

  • Trainingsschema, met eventuele persoonlijke aanpassing.
  • Trainingsdagboek.
  • Support, door het directe contact kunnen we snelle aanpassingen maken en blijft je niet met vragen zitten. Coaching gaat je helpen plezier in het trainen te behouden en gemotiveerd te blijven.
  • 10x per jaar gezamenlijk en gevarieerde trainingen.
  • De trainingen worden verzorgt door Frans Antonissen en Susan Fens.

WANNEER       Start 19 januari 2019

Gezamenlijke trainingen zijn op de 3de zaterdag van de maand

TIJD                 9.00 – 11-00 uur 
LOCATIE          gevarieerd in en rondom Breda 
KOSTEN           275 euro niet leden, 125 euro leden van Sport EFFECT

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt een bevestiging van aanmelding dat we een plekje speciaal voor jou hebben gereserveerd.

 

Ons aanbod

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen en Power Walking zijn een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.
In elke training komen diverse trainingsvormen aanbod gecombineerd met oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

Lesrooster

Pilates

Pilates

Pilates is voor eenieder die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, de houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. Het is een doeltreffend preventief hulpmiddel en kan als revalidatie worden gebruikt na het beëindigen van reguliere behandel methoden.

Lesrooster

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga en Meditatie zijn populair middelen om te onthaasten en beter met stress om te gaan. De houdingen die je bij deze ontspannen vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In de meditatie train je de aandachtsspier waardoor de gedachtestroom op de achtergrond komt te staan. Zo leer je het hoofd 'uit' te zetten.

Lesrooster