• Yoga
  • Hardlopen
  • Pilates
  • Yoga
  • Hardlopen

De dinsdagavondtraining verplaatst

De wintertrainingen op de dinsdagavond worden tot nadere orde verplaatst naar Westerpark Breda. Westerpark biedt door de goed verlichte en geasfalteerde paden meer mogelijkheden in de donkere maanden, om een goed gevarieerde Power Walking en Hardlooptraining aan te bieden. We starten dinsdag 13 november en verzamelen VOOR Het Witte Schaap.

Je kunt hier prima je fiets parkeren. Als je me de auto komt graag parkeren  achter de basisschool De Boomgaard, zie satelietfoto met geel omringd mogelijke parkeergelegenheden.

 20181106 214636 1

Ons aanbod

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen en Power Walking zijn een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.
In elke training komen diverse trainingsvormen aanbod gecombineerd met oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

Lesrooster

Pilates

Pilates

Pilates is voor eenieder die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, de houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. Het is een doeltreffend preventief hulpmiddel en kan als revalidatie worden gebruikt na het beëindigen van reguliere behandel methoden.

Lesrooster

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga en Meditatie zijn populair middelen om te onthaasten en beter met stress om te gaan. De houdingen die je bij deze ontspannen vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In de meditatie train je de aandachtsspier waardoor de gedachtestroom op de achtergrond komt te staan. Zo leer je het hoofd 'uit' te zetten.

Lesrooster