• Yoga
  • Hardlopen
  • Pilates
  • Yoga
  • Hardlopen

HAPPY Sunday, even niets..

Deze keer staat de ‘ademhaling’ centraal. Er zijn heel veel manieren waarop je kunt mediteren, maar een van de meest effectieve technieken is om je te richten op de ademhaling. 
De ademhaling bevindt zich altijd in het hier en nu. Je kunt niet in de toekomst of het verleden ademen, dus door je te richten op de adem, verplaats je je aandacht altijd naar dit moment. Het moment waar het leven zich afspeelt.

De middag vindt plaats in een sfeervol Boshuis, waar je jezelf kunt onderdompelen in de wereld van mindfulness, meditatie en wandelen in het Mastbos. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd down to earth, met beide benen in de natuur.

WANNEER     Zondag 14 april 2019
TIJD               13.30 – 16.30 uur 
LOCATIE        Breda Mastbos 
KOSTEN        49,- euro per zondagmiddag onbeperkt thee, koek, fruit en noten.

De groep zal niet groot zijn, wacht daarom niet te lang met aanmelden! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt een bevestiging van aanmelding dat we een plekje speciaal voor jou hebben gereserveerd.

Ons aanbod

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen en Power Walking zijn een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.
In elke training komen diverse trainingsvormen aanbod gecombineerd met oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

Lesrooster

Pilates

Pilates

Pilates is voor eenieder die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, de houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. Het is een doeltreffend preventief hulpmiddel en kan als revalidatie worden gebruikt na het beëindigen van reguliere behandel methoden.

Lesrooster

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga en Meditatie zijn populair middelen om te onthaasten en beter met stress om te gaan. De houdingen die je bij deze ontspannen vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In de meditatie train je de aandachtsspier waardoor de gedachtestroom op de achtergrond komt te staan. Zo leer je het hoofd 'uit' te zetten.

Lesrooster