• Yoga
  • Hardlopen
  • Pilates
  • Yoga
  • Hardlopen

‘Droge voeten’ route

Ter gelegenheid van ons jubileum, willen we jullie uitnodigen om dit vieren. 
We vieren dat we alweer 5 jaar samen in beweging zijn met Sport EFFECT. 
We hebben in en om het Liesbos twee afstanden uitgezet met de lengte van 7,5 en 15 km. 
Aan het eind van de route staat er thee en wat lekkers voor je klaar.

Het verzamel-, start- en eindpunt bevindt zich in het Liesbos, op de vijf-sprong. 
Dit punt ligt achter het restaurant De Boswachter. We zullen vanaf het restaurant met pijlen de weg hiernaar toe aanwijzen.

WANNEER          zaterdag 26 januari 2019 
START                   9.00 uur  
LOCATIE              vijfsprong Liesbos  
KOSTEN               gratis

Ons aanbod

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen en Power Walking zijn een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.
In elke training komen diverse trainingsvormen aanbod gecombineerd met oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

Lesrooster

Pilates

Pilates

Pilates is voor eenieder die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, de houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. Het is een doeltreffend preventief hulpmiddel en kan als revalidatie worden gebruikt na het beëindigen van reguliere behandel methoden.

Lesrooster

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga en Meditatie zijn populair middelen om te onthaasten en beter met stress om te gaan. De houdingen die je bij deze ontspannen vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In de meditatie train je de aandachtsspier waardoor de gedachtestroom op de achtergrond komt te staan. Zo leer je het hoofd 'uit' te zetten.

Lesrooster