• Yoga
  • Hardlopen
  • Pilates
  • Yoga
  • Hardlopen

In 6 weken leren hardlopen

START zondag 1 maart 19.30 uur

Neem jij je ook regelmatig voor om te gaan hardlopen? Maar zit je uiteindelijk toch de hele avond op de bank?  
Neem nu wel die eerste stap!

Met een damesgroep rond 30+ starten we samen met hardlopen. Dankzij de handige tips van trainster Susan Fens trekken we je door de beginfase heen.

Ook ideaal voor het opbouwen van trainingen na een blessure.

START            zondag 1 maart
TIJD               19.30 - 20.30 uur
LOCATIE        Bakker Nagelkerke te Prinsenbeek
KOSTEN         75 euro 

Meld je aan!  
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

                                                                                         

Ons aanbod

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen en Power Walking zijn een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.
In elke training komen diverse trainingsvormen aanbod gecombineerd met oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

Lesrooster

Pilates

Pilates

Pilates is voor eenieder die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, de houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. Het is een doeltreffend preventief hulpmiddel en kan als revalidatie worden gebruikt na het beëindigen van reguliere behandel methoden.

Lesrooster

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga en Meditatie zijn populair middelen om te onthaasten en beter met stress om te gaan. De houdingen die je bij deze ontspannen vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In de meditatie train je de aandachtsspier waardoor de gedachtestroom op de achtergrond komt te staan. Zo leer je het hoofd 'uit' te zetten.

Lesrooster