• Yoga
  • Hardlopen
  • Pilates
  • Yoga
  • Hardlopen

ZEN woensdag

GRATIS proefles ... elke woensdagochtend bieden we je de mogelijkheid om een hele ochtend in jezelf te investeren.

09.15 uur Pilates 
Een uitdagende les met versterkende oefeningen. 
Deze oefeningen worden, binnen op een (yoga)mat,  met aandacht voorde juiste uitvoering, mindful en met controle uitgevoerd.

10.30 uur Yin Yoga 
YIN Yoga, een meditatieve yoga is een populair middel om te onthaasten of stress te verminderen. De houdingen die je bij deze vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Door het rekken van dieperliggende spieren maak je het bekkengebied los.

Kan je 's morgens niet, dan is er 's avonds om 19.00 uur Yin Yoga en 20.00 uur Pilates :)

Eerst ervaren of het de beweging is die bij jou past! 
Klik hier een GRATIS proefles of meer informatie stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Ons aanbod

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen en Power Walking zijn een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.
In elke training komen diverse trainingsvormen aanbod gecombineerd met oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

Lesrooster

Pilates

Pilates

Pilates is voor eenieder die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, de houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. Het is een doeltreffend preventief hulpmiddel en kan als revalidatie worden gebruikt na het beëindigen van reguliere behandel methoden.

Lesrooster

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga en Meditatie zijn populair middelen om te onthaasten en beter met stress om te gaan. De houdingen die je bij deze ontspannen vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In de meditatie train je de aandachtsspier waardoor de gedachtestroom op de achtergrond komt te staan. Zo leer je het hoofd 'uit' te zetten.

Lesrooster