• Yoga
  • Hardlopen
  • Pilates
  • Yoga
  • Hardlopen

Leren mediteren, start 20 november

Maak kennis met de verschillende manieren van mediteren.  
Mediteren kan zorgen voor innerlijke rust of je helpen bij bewustwording en zelfkennis. 
Daarnaast is het ook gewoon een fijn momentje voor jezelf! 

Ontdek de kracht van meditatie   
In deze lessen komen de voordelen van mediteren aan bod en doen we verschillende meditaties zoals loopmeditatie, staande meditatie, ademhalingsmeditatie, body scan, chakra meditatie.   

Doe mee en ontdek wat bij jou past!

START            woensdag 20 november 2019  
                        wekelijks tot en met 18 december
TIJD               10.30 - 11.30 uur 
LOCATIE         't Kraaienest, Tweeschaar 12 te Breda 
KOSTEN         75 euro (leden Sport EFFECT 25 euro)

De eerste stap zetten is lastig, neem die eerste stap nu. Meld je aan!  
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Stap voor stap worden begeleid in een groep van maximaal 10 personen. 

 

Ons aanbod

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen - Power Walking

Hardlopen en power Walking zijn een goede manier om je conditie op te bouwen en te behouden. Daarnaast hebben ze meerdere positieve bijwerkingen zoals een verbeterde weerstand.
In elke training zullen diverse trainingsvormen aanbod komen. Loopstijl en voeding geanalyseerd worden, gevolgd door oefeningen die gericht op uithoudingsvermogen, de looptechniek en een sterke core.

Lesrooster

Pilates

Pilates

Pilates is voor eenieder die bewust met zijn of haar lichaam wil omgaan, zijn of haar spieren in balans wil brengen, de houding wil verbeteren en zichzelf fitter wil gaan voelen. De methode is uitgegroeid tot één die onder andere door artsen, fysiotherapeuten en chiropractors wordt erkend. Het is een doeltreffend preventief hulpmiddel en kan als revalidatie worden gebruikt na het beëindigen van reguliere behandel methoden.

Lesrooster

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga - Meditaite

YIN Yoga en Meditatie zijn populair middelen om te onthaasten en beter met stress om te gaan. De houdingen die je bij deze ontspannen vorm van yoga aanneemt zijn vooral gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten. In de meditatie train je de aandachtsspier waardoor de gedachtestroom op de achtergrond komt te staan. Zo leer je het hoofd 'uit' te zetten.

Lesrooster